Přeskočit na obsah

Chytrá vizualizace. 14 hodin radosti s Photoshopem

Lucie Jankovych-2016-07-05-003-podzim

Lucie Jankovych

V letním tempu

Určitě to znáte, když se Vám v létě nechce nic dělat a jen odpočívat. Tak tady to dnes bude právě o těch, kteří jedou ješte pořád na vlně studia a vzdělávaní.
Uprostřed týdne jsme se totiž potkali s šesticí proaktivních jedinců, kteří se rozhodli, takhle ze začátku léta, naučit se nový přístup k vizualizaci.
Překročit zónu komfortu a nemyslet jen na oddych není vůbec lehké a tak je dnes musíme ocenit. :-)

Nová lektorka

Kurzu se zůčastnila i pozorovatelka Anežka, naše budoucí lektorka, se kterou vymýšlíme její integraci a nasazení do dalších služeb.

Ze všech kůtů Česka i Slovenska

Naše skupinka byla opět velice pestrá co se týče základního tábora odkud dorazili: FA ČVUT Praha, FSV A+S Brno, FA STU Bratislava, FA Brno a FSv A+S ČVUT Praha. Osobně mě překvapila Hanka, která z Pražské FA přešla na Bratislavskou FA.

Nutno dodat…

Holky a Pavel uvolnili svůj potenciál, načerpali spousty informací, dle jejich slov, a teď si to chvíli bude sedat. Nejdůležitější je, aby si novou zručnost hned vyzkoušeli na vlastní vizošce.
A co si odnášejí? Například co se všechno dá udělat s maskami, kolik času dokážou ušetřit správným workflow, nebo že stěžejní je pochopit klienta.

Užijte si report jako si to užili účastníci kurzu – Denisa, Hana, Lucie, Martina, Pavel a Zuzana. A možná jste přemýšleli, jestli je tohle to pravé pro Vás. My zastávame názor, že každý si zaslouží naučit se a podpořit svůj talent pro prezentaci obrazem. Výstupy z kurzu jsou o uvolnění kreativity a nakopnutí k vlastní tvorbě a mimochodem ovládnete Photoshop tak, že o něm nebudete muset přemýšlet;). 

Víc o kurzu se pak dozvíte z http://www.visuin.com/chytra-vizualizace.html

Pár ukázek:

3

Pavel Samek

1

Denisa Kupková

2

Hana Jergušová

4

Zuzana Benková

 

Jaká byla atmosféra?

_MG_1303  _MG_1311 _MG_1313  2016-07-06 10.44.24

_MG_130701

_MG_1322-Edit

Většina z absolventů pak najde svůj styl v kurzu U-F-O, který na Chytrou vizualizaci navazuje.