Přeskočit na obsah

Chytrá vizualizace – Mezi parkem a městem

_mg_3733

Po každém kurzu se klientů ptáme na jejich pocit z kurzu. Jejich postřehy nám pomáhají stále vylepšovat zážitek i užitek z našich služeb. Zachovat to, co je důležité, vyvíjet co je potřeba i nacházet sílu a pokračovat dál. Děkujeme!

Dnešní blog je věnován Pavlovi, Jurajovi, Markétě, Tereze, Ivetě, Lence i Lukášovi. Ti tentokrát vizualizovali příběh kolem mediatéky na Malé straně při Kampě.

kolazvizu

Iveta (studentka architektury)
1. Co Vás nejvíce zasáhlo: Kompletnost kurzu, prostředí, přátelský přístup, organizace času, bábovka :)
2. Kdybyste měli někomu říci, co jste u nás zažili: Kompletní kurz Photoshopu pro architekty v přátelském kolektivu s individuálním přístupem.

kolazvizu2

Tereza (studentka architektury)
1. Co Vás nejvíce zasáhlo: Jak se práce dá urychlit a usnadnit, ochota a přátelský přístup lektora, dobrý kolektiv, málo účastníků na kurzu takže možnost individuálního přístupu.
2. Kdybyste měli někomu říci, co jste u nás zažili: Skvělý kolektiv, urychlení, zefektivnění a usnadnění práce na vizualizaci.
3. Prostor pro Vás: Užitečné rady jak zefektivnit práci a mít opravdu zajímavé a efektivní vizualizace.

Pavel (Krajinářský architek. V praxi se zaměřuje jak na návrhy, tak realizace návrhů.)
1. Co Vás nejvíce zasáhlo: Nejvíce oceňuji informace o psychologii vizualizace, připravenost podkladů (sešit + dostupné zdroje po kurzu), objem informací, které byl Dalibor v daném čase schopen předat, přátelskou atmosféru a bábovku:).“
3. Prostor pro Vás: Děkuji bylo to super. Díky Vám začnu dělat jednoduše vizošky, o kterých jsem si podvědomě myslel, že musí být komplikované a měl jsem problém se k nim rozhoupat.

kolazvizu6

Juraj (autorizovaný architekt)
1. Co Vás nejvíce zasáhlo: Práce s maskou, rychlá maska, klávesové zkratky, uvažování nad obsahem a formou vizualizace, nápad s načrtnutím si vizualizáce nejprve rukou.
2. Kdybyste měli někomu říci, co jste u nás zažili: Efektívní řešení pro tvobu rychlých vizualizací.kolaz2Markéta (studentka architektury)
1. Co Vás nejvíce zasáhlo: Líbil se mi připravený sešit. Struktura kurzu – malá vs. velká vizualizace. Naučila jsem se spoustu neuvěřitelných triků, které zrychlí mojí práci.
2. Kdybyste měli někomu říci, co jste u nás zažili: Spoustu cenných informací v krátkém čase.
3. Prostor pro Vás: Ideální kurz nejen pro architekty, ale i pro studenty architektury, kteří:
a)  chtějí, aby jejich prezentace projektu byla vynikající a nevědí, jak se to naučit;
b) mají málo času.
Prezentace samotného návrhu tvoří podle mého názoru velkou část celkového dojmu, není dobré ji podcenit. Na kurzu se naučíte jak udělat to, aby vaše práce vypadala výborně.

kolaz

Poznámka:

Cílem kurzu je naučit se přemýšlet o vizualizaci a uchopit techniky pro architekty vyvinué studiem Visuin. Proto jsou všechny výstupy pracovní a nemají ambice být úplně finální. Víc o kurzu naleznete zde: visuin.com/chytrá-vizualizace