Přeskočit na obsah

Co se dělo ve Visuin v 2/2 březnu 2017

13.3. Začali jsme psát TIPY pro Architekta 21.století

Ano, je to tak! Oficiálně už více než 30 dní píšeme tip za tipem, v duchu naplnění naší mise. TU si můžete přečíst na naší stránce a také se pod ni podepsat, pokud s vámi zarezonuje.

15.-30.3. Dělali jsme nový web pro SuperPrezentaci

Pořád se ptáme sami sebe, jak má vypadat prezentace služby? Kdy to osloví naše klienty? A kromě firem nebo freelancerů se zaměřujeme i na studenty architektonických oborů. Pro ně je právě tato služba určena. Protože bakalářka či diplomka je jen jednou v životě. A někdy je škoda ji „jen“ odevzdat.

25.-26.3. Kurz Krásná situace a jiné ilustrace.

Máme ho už za sebou pro tento semestr. Postupně z tohoto kurzu tvoříme kurz o zjednodušování architektonických výstupů. Protože není důležitá jen situace, ale kompletně veškeré čáry, aby byly srozumitelné.

Pár reakcí z kurzu již nám přišlo, tak se podělíme: 

Zuzana Zwaschková

„Myslela jsem si, že po Photoshopu a InDesignu už mě Illustrator ničím velkým nepřekvapí, ale zase jste mě dostali. :-) Naučila jsem se, jak místo ošklivé situace z Autocadu udělat krásnou situaci v Illustratoru, a to navíc mnohem rychleji a jednodušeji!“

Taky jsme si to užili s inteligentními a ambiciozními dámami. Díky holky!

28.3. Living forum DOX

Zúčastnili jsme se Living Fóra v DOXu. A sledovali jsme různé przentace nejnovějších trendů v interiérech. Taky na streše přistála vzducholoď. Takže když budete mít cestu kolem, určitě se tam stavte. Je to celkem impozantní.

31.3. Páteční Ateliér Architekonické Prezentace

Otevřeně bojujeme proti prokrastinaci, zlému timemanagementu navrhovaní a prezentace architektury. Otevřeně podproujeme ještě lepší výkony v ambiciozních budoucích architektech a to našim Ateliérem Architekonické prezentace. V podstatě to je návaznost na Superprezentaci Bakalářky či Diplomky. Kdy se pravidelně setkáváme v NTK, my konzultujeme a vy tam můžete nerušene makat na své prezentaci k projektu. Když něco nevíte, zeptáte se. Žádné záseky. Jasné úkoly. Jasný progres. Žádné ponocování! ;-)

A Vždy je to potřeba nějak chutně ukončit.

Tak tento měsíc nám Šárka upekla cheesecake neboli čísky dort. neznáte? Podívejte se ☟