Přeskočit na obsah

Jak hledáme autorský obraz

Skicky kterými hledáme co za pohled zvolit aby to byl ten nejsilnější.

Obraz je u nás obecně to, co roztluče srdíčko pozorovatele a nebo mu zakřiví obočí. A na tom my stavíme. Kdybychom byli spisovatelé, tak určitě píšeme eseje, ale takto musíme spíše kreslit.

To je právě fáze, ve které se v dnešních dnech nacházíme a čemu se věnujeme s našimi Superprezentátory. Není to jen tak. Nárožní poloha se nehodí každému a fotostafážníci nejsou univerzální metoda. A tak s každým hledáme, který výraz je pro něho ten pravý a žádný jiný.

Je to velmi dobrodružný proces a není jen pro nás, ale hlavně pro naše Superprezentátory. V podstatě se musí vyrovnat s tím, že tentokrát se mu nebude hodit formální pohled, nebo že bude muset zjistit, jak dostat do jednoúběžníkové perspektivy ještě průhledný řez a ještě k tomu atmosféru podzimu.

Společně procházíme přes analýzu hodnot a charakteru, který nám přesně poví, kterou z tisíce cest vybrat. Procházíme přes zděšení, uvědomění si, občas změnu paradigmatu, že existuje i jiná cesta, více zábavnější a že to nemusí být celé utrpení. Nekončíme, dokud nepřijde pochopení a nadšení do svých nových obrazů. Prostě si to tu všichni oddřou.

Takže se s Vámi dělíme, jak to asi tak vypadá. :)

V našem Visuin můžete absolvovat něco jako Superprezentaci – komplexní program, kde si právě ve třech otočkách nastavujete, jak bude pěkně a nebo úderně vypadat Vaše vizuální prezentace projektu. To může ve výsledku znamenat že získáte A, vyhrajete soutěž, nebo Vás rovnou vezmou do nějakého architektonického ateliéru, protože kvalitních architektů je málo, a těch kteří vědí v čem jsou jejich kvality a vědí jak je ukázat je ještě méně. :)

01

Tohle dokázala Iva Žantovská vymodelovat ve Sketchupu.

07

02 04 0506 07-2 07-3