Přeskočit na obsah

O portfoliu a jiných změnách / newsletter

Tak co tu máme nového?
Musíme se pochválit, ale i posmutnit.
Nový rok je ve znamení hodně velkých emocí.
  1. Visuin se vzdělává! A to tak, že naši členové týmu na sobě neustále makají a navštěvují školení psychoterapie, koučingu ale i grafických kurzů. Poté to zpracují a implementují do produktů, které pro Vás přinášejí jen to nejlepší co Vám může dopomoci najít svou osobnost v architektuře.
  2. Tím se dostáváme k tomu, že nás baví právě seberozvoj skrz architekturu. Něco, co nenajdete nikde. Protože buď to nikoho nebaví, nebo to neumí.
  3. Také jsme si uvědomili, že nás baví pracovat s lidmi, kteří chtějí více něž jen standardně projít svoje studium. Baví nás jednoduše osobnosti.
  4. Za poslední dva měsíce jsme šest našich absolventů doporučili různým našim známým architektonickým studiům, která hledala člověka do svého týmu. Tím rozšiřujeme naše menu výhod které od nás dostanete. Protože šikovných lidí si všude cení a my jsme rádi, že můžeme takové lidi podporovat.
  1. Do našeho týmu se přidala staronová posila Šárka, která u nás absolvovala nejprve všechny kurzy, pak pečlivě studovala, pak pracovala v architektonické kanceláři a nakonec se vrátila k nám, protože jednoduše věří tomu, co děláme. Náš usmívavý tým najdete na i na stránce kontakt.
  2. Na druhou stranu nás nešťastně opustila Keri, náš nejmilovanější psík, člen plný energie a elánu. Byla terapeutkou ne jen pro nás, ale i pro naše klienty. Přinášela radostné momenty a vždy vše dělala naplno. Byla naším velkým vzorem.
  1. Tento koloběh je i v našich produktech. Některé se vyvíjejí, jiné zanikají a nové vznikají. Tento rok bude v duchu velkých změn, protože končí kurz Dokonalý model a nahradí ho o mnoho efektivnější kurz Švýcarák architekta. Také jsme upgradovali kurz Krásná situace, který se také přemění v něco nového. A pro ty, kteří už mají skoro všechny projekty za sebou a čekají je přijímačky na magistra, otevíráme fresh program Nové portfolio, které bude hodně zaměřené na projekty a výběr těch nejlepších momentů Vašich prací.
  2. Makáme i na tom, aby sme si mohli v létě odpočinout. Takže po semestru otevřeme letní školu (stránky v přípravě) a tu zakončíme v srpnu, od té doby přejdeme do režimu offline na celý jeden měsíc a sejdeme se až v září, v novém nasazení s novým designem a novými kurzy a produkty pro Vaší lepší architektonickou prezentaci.