Přeskočit na obsah

Kurz Efektivní diagramy. Kde dva programy vládnou…a není to Photoshop.

Chcete se věnovat tvorbě, ne programům. Na základě všech těchto předpokladů vzniklo kombo, které v 99% stačí pro efektivní průběžnou ucelenou nadstandardní prezentaci: SketchUp + InDesign. O víkendu jsme tak odstartovali nový kurz! Není jen o dělání jednotlivých příkazů z programu, ostatně o tom to nikdy ani nebylo, ale o celkové hře, kterou dirigujeme společně. O přemýšlení a tvoření,  jak můžu efektivně rozložit dům, aby byl pochopitelný. Nebo proč potřebuji udělat komplexní situaci vztahů a co vlastně v ní mám vyznačit. Nejlepší na tom je, že to všechno dostáváme jen z jednoho modelu.

 

kolaze2
kolaze3
Optimalizujete svoje architektonické já skrze to, že si najdete 14 hodin na investovaní do sebe.  A to udělalo i těchto sedm statečných. Nikola, Zuzana, Silvia, Zuzana 2, Kristína, Lucie a Přemysl.
kolaze
Nový kurz absolventi popsali jako základní know how, které měli vědět od prváku na architektonické škole.
Nikolu nejvíce zasáhla jednoduchost práce, organizace SketchUpu, pohoda a individuální přístup ke každému. Vzkazuje: „Proč dělat složité věci, když to jde mnohem jednodušeji. :).“
kolaze4kolaze5
 Všechny obrázky v tomto blogu jsou výstupy z dvoudenního kurzu 12-13.11.2016. Výstupy jsou výlučně tvořeny programem SketchUp a InDesign.

Děkujeme všem za kreativní víkend.
Víc o kurzu najdete zde: http://visuin.com/efektivni-diagramy.html