Přeskočit na obsah

Pod pokličkou kurzu Krásná situace verze 3.0

screen-shot-2016-11-09-at-22-57-52Na tento kurz většinou chodí lidé, až když vyzkouší náš kurz Chytrá vizualizace a trochu si usadí své nové vědomosti.
Ani tentokrát to nebylo jinak. Martin z FA Praha, Veronika a Alena z Fa z Brna, a Denisa, Barbora, Kateřina, Gabika z Fsv Praha. Toto složení bylo výjimečné i tím, že jsme měli prvně převahu Maců! Což mě osobně potěšilo.

indexfotos-a-grafika

Ale zpět k tématu čar.

Všichni víme, že čas jsou peníze a energie. Proto jsme již ve verzi 2.0 zoptimalizovali situaci na co nejkratší čas a nejjednodušší způsob provedení. Ale ve verzi 3.0 jsme přidali novou část, ze které jsme nadšeni! Nazvali jsme ji „4 úrovně vizualní komunikace„. Které jsou velice esenciální pro uchopení jakékoliv prezentace. Je to důležité spektrum nástrojů, i v profesionálním živote, kde všichni prezentujeme neustále. …

Ale o tom až na kurzu. ? Už se těšíme, až Vás to budeme moct naučit. Naši čerství absolventi byly. Děkujeme, že do nás vkladáte důvěru. Atmosféra a pracovní výstupy z kurzu Krásná situace a jiné ilustrace.
Zdraví Dalibor

Pár ukázek čar:

vystupy_all

screen-shot-2016-11-09-at-15-11-24